måndag 8 juni 2009

På gång...Så har jag då äntligen börjat sticka på tant koftas "uppifrån- och ner-kofta". Kände för lite färg i regnrusket och se vad jag fann i gömmorna! Lite sensommarinspirerande färger. Känner mej nöjd med färgvalet.
Vill prova allt (sån é jag :-) ) så har provat korsuppläggning med två färger och raglanökning med fyra mittmaskor. Har försökt göra en lite vidare halsringning, får se om det blir som jag tänkt. Har också valt att låta den roströda färgen löpa längs framkanten i stället för att randa även denna. Känner mej såååå nöjd så här långt.
Längtar efter fortsättningen men tycker det är bra att vi får tid att smälta varje moment. Otroligt bra beskrivningar som känns lätta att arbeta efter.
Känns otroligt spännande att vi är många som sitter och klurar med samma objekt samtidigt och att vi, förhoppningsvis, kommer att bära samma plagg i olika utförande framöver.

Ytterligare ett plus att jag äntligen blev klar att prova det här med bloggande. Fantastiskt kul men oj vad mycket att lära. Nu ska jag sticka klart mina 10 cm innan det är dax att nanna kudden!På återseende!

4 kommentarer:

 1. Härliga färger!
  hej fr. Koftan

  SvaraRadera
 2. Gratulerer med ny blogg. Koftan din er fin. Jeg er også med på tantkofta sin KAL. Det skal bli spennende. ;-)

  SvaraRadera
 3. Välkommen till bloggvärlden! Fina färger du har!

  SvaraRadera
 4. Så kul att du kom igång med bloggandet. Nåt av det roligast jag gjort. Man får "vänner" över hela vårt land, stöd och råd. Så lycka till med Koftan (ser fin ut) och fortsatt bloggande.
  Hälsningar från Gotland

  SvaraRadera